Jobba hos oss

Är du vår nästa Marknadsassistent?

Vi expanderar och söker en ambitiös och kreativ marknadsassistent som vill kombinera studierna med ett givande extrajobb! Läser du en utbildning inom grafisk formgivning, marknadsföring eller kommunikation? Sök tjänsten för att bli en del av vårt framgångsrika team!

Angermann fortsätter att expandera sin verksamhet i Sverige, och söker nu dig med ett grafiskt och kreativt öga som vill arbeta vid sidan av studietiden med att vara med och utveckla Angermanns varumärke framåt. Du kommer att stötta transaktionsteamet med att ta fram försäljningsmaterial i samarbete med analytiker samt bistå marknadsansvarig.

 

Arbetsuppgifter/önskad kompetens

  • Framtagande av presentationsmaterial till transaktionsteamet utifrån färdiga mallar – vi ser gärna att du på sikt är med och utvecklar dessa framåt
  • Göra korrigeringar i Indesign utifrån färdiga mallar samt vara med och utveckla vår grafiska profil framåt
  • Grundläggande korrigeringar av bilder
  • Utforma annonser/inlägg för Linkedin och Instagram
  • Vara med vid planering och genomförande av event
  • Framtagande av nyhetsbrev

Vi söker dig som är driven, kreativ, serviceinriktad och som har ett gott öga för detaljer. Du är en positiv person och ser möjligheterna samt är inte är rädd för att kavla upp ärmarna för att genomföra nya uppgifter. Du kommer arbeta med flera projekt parallellt och därför är det viktigt att du har förmågan att prioritera och arbeta strukturerat likväl som att besitta en god kommunikationsförmåga.

Du har grundläggande kunskaper inom Indesign, Photoshop, Illustrator och är nyfiken på att lära dig nya program likt Mailchimp, Canva, WordPress, Storykit etc. Kunskaper inom SEO är en merit men inget krav.

Tjänsten är deltid och omfattar ca 10-20 timmar i veckan på central adress i Stockholm City vid Hötorget.

 

Ansökan
Varmt välkommen med ansökan med CV och personligt brev samt om du har portfolio till work@angermann.se märk mailet med ”Marknadsassistent”. Vid frågor kontakta Agnes Norberg, Marketing Manager (agnes@angermann.se).

Urval och intervjuer sker löpande varför Angermann ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 mars.

 

Om Angermann
Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Upload Image...

Intresserad av att veta mer?

Kontakta ,


Dela detta vidare