Jobba hos oss

Är du vår nya Transaktionsrådgivare?

Angermann, en av de ledande fastighetsrådgivarna i Norra Europa, är i en stark tillväxt i Sverige och söker dig som vill vara del av vår fortsatta resa framåt med många stora spännande uppdrag och utvecklas i rollen som transaktionsrådgivare/projektledare. Vårt mål är att vara ledande i de segment vi verkar inom, och vi erbjuder en unik möjlighet att utvecklas inom fastighetsbranschen.

Om tjänsten

I rollen som transaktionsrådgivare på Angermann kommer du att arbeta med och ansvara för analyser, marknadsföring och försäljning av kommersiella fastigheter. Du får helhetsansvar från affärsförslag till genomförd transaktion i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag.

Rådgivningen fokuseras framför allt på kommersiella fastigheter och projektfastigheter med fokus på bostäder, logistik, byggrätter och samhällsfastigheter.

Vi söker dig som har erfarenhet och som tidigare arbetat med fastighets- och affärstransaktioner och som brinner för att skapa affärer och relationer i en entreprenöriell miljö.

Du kommer att ingå i ett transaktionsteam om tio personer där bolagets placering är i Stockholm. Rekryterande chef är Claes Virgin, Partner och VD för Angermann.

Arbetsuppgifter

  • Självständigt identifiera potentiella affärer och projekt.
  • Ansvara för marknads-, finansiella och strategiska analyser inför affärspropåer.
  • Aktivt bidra till sälj- och affärsutvecklingsverksamhet inom affärsområdet.
  • Kontinuerligt vara med och bidra till utvecklingen av system, arbetssätt och rutiner i teamet.
  • Utveckla, etablera och fördjupa relationer med fastighetsägare och investerare i och utanför Sverige.

Kvalifikationer och önskad kompetens

  • Utbildad civilekonom och/eller civilingenjör eller annan relevant akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi eller juridik.
  • Minst 7 års erfarenhet av fastighets- och affärstransaktioner.
  • Stort intresse för fastighetsmarknaden.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska.

Din ansökan

Välkommen att skicka in CV samt personligt brev HÄR.  Frågor besvaras av Claes Virgin, Managing Partner på Angermann.

Om Angermann

Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Claes Virgin,
Managing Partner
+46 709 78 99 77
claes@angermann.se

Dela detta vidare