Jobba hos oss

Är din passion Fastigheter och Affärer?

Angermann expanderar sin svenska rådgivningsverksamhet och söker en ambitiös och driven junior transaktionsanalytiker.

Om tjänsten
Vill du kombinera studierna med ett givande extrajobb vid sidan av som ger dig en lärorik och praktisk inblick i fastighetsbranschen? Läser du ditt sista på en utbildning med inriktning mot ekonomi och fastigheter? Angermann fortsätter expandera sin verksamhet i Sverige, och söker nu dig som vill arbeta vid sidan av studietiden som junior transaktionsanalytiker.

Angermann har arbetat med rådgivningsuppdrag åt många större svenska fastighetsbolag och byggbolag såväl som mindre entreprenördrivna fastighetsbolag.

Du kommer att ingå i ett transaktionsteam om sju personer där bolagets placering är i en av Hötorgsskraporna i Stockholm.

 Arbetsuppgifter

 • Genomföra marknads-, finansiella och strategiska analyser och kartläggningar.
 • Skapa presentationer och delta i pitcharbete.
 • Samla in och värdera olika typer av data.
 • Skapa och underhålla finansiella modeller för värdering av fastigheter och portföljer.
 • Identifiera och analysera potentiella säljare, köpare och fastighetsprospekt.
 • Delta i kundmöten och presentationer med seniora kollegor.

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Söker dig som studerar fastighetsekonomi eller motsvarande.
 • Stort intresse för fastighetsmarknaden.
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska.
 • Kunskaper i Indesign är meriterande men inget krav.
 • God förmåga i Microsoft Office (främst PPT, Excel och Word).
 • För att passa i rollen bör du vara noggrann, analytisk, social, professionell, affärsdriven och ambitiös.

Du är en person som är positiv till naturen och ser möjligheterna samt är inte är rädd för att kavla upp ärmarna för att genomföra nya uppgifter. Du har en naturlig skicklighet i att uttrycka dig verbalt, vinner förtroende hos din omgivning och arbetar målmedvetet.

Ansökan
Ta ett första kliv in i fastighetsvärlden och bli en del av ett erfaret transaktionsteam hos Angermann. Varmt välkommen med ansökan (CV, personligt brev och betyg) till work@angermann.se märk mailet med ”Junior Analyst”. Vid frågor vänligen kontakta Agnes Norberg, Marketing Manager/ Analyst (agnes@angermann.se).

Urval och intervjuer sker löpande varför Angermann ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11 april.

Om Angermann
Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

 

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Agnes Norberg,
Marketing Manager/ Analyst
+46 708 51 80 70
agnes@angermann.se

Dela detta vidare