Karriär

Bli en expert på fastigheter

Vi är alltid öppna för att diskutera karriärmöjligheter med såväl nyutexaminerade talanger som personer med lång erfarenhet inom fastighets- eller finanssektorn.

Skicka in ditt CV till work@angermann.se

Att jobba på Angermann

Lediga tjänster

Vi söker Marknadsassistent!

Vi expanderar och söker en ambitiös och kreativ marknadsassistent som vill kombinera studierna med ett givande extrajobb! Läser du en utbildning inom grafisk formgivning, marknadsföring eller kommunikation? Sök tjänsten för att bli en del av vårt framgångsrika team!

Läs mer och ansök

Kultur

Claes Virgin, Managing Partner

”Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga medarbetare arbetar alltid nära våra uppdragsgivare.”

Läs mer om vårt team

Angermann Group

Angermann Group grundades 1953 i Hamburg, Tyskland av Horst F. G. Angermann. Bolaget utvecklades snabbt och har under åren breddat sitt utbud av tjänster. I slutet av 1980-talet överlämnades bolaget till sonen Torsten Angermann som leder bolaget än idag. Angermann Group är ett holdingbolag som idag omfattar ett tiotal företag med huvudinriktning inom fastighetsrådgivning, M&A och finansrelaterade tjänster.

Kontakta oss

Om oss

Vilka är vi som arbetar på Angermann?

Tillsammans har vi över 70 års erfarenhet av transaktioner och bred kunskap inom fastighetsrådgivning. Med erfarenhet inom fastighet, finans och byggteknik, har vi djupa kunskap.

Läs mer om vårt team

Vår Filosofi

Straight A all the way

Vi har alltid kundens bästa i fokus och strävar alltid efter att gå den där extra milen för att överträffa kundens förväntningar.

Vi ställer oss alltid frågan:
Varför vara B när du kan vara A?