nyhet

Angermann rekryterar ytterligare en kompetent transaktionsrådgivare

Angermann möter marknadens efterfrågan och förstärker transaktionsteamet genom att rekrytera Gustav Lundström till tjänsten som Associate.

Gustav kommer från en liknande tjänst på Svefa och har tidigare arbetat på Angermann som analytiker och dessförinnan på Arwidsro (fd. Granen). Gustav har en masterexamen KTH inom Samhällsbyggnad med inriktning mot fastighetsekonomi och fastighetsfinansiering.

Angermann är i en expansiv fas och letar aktivt efter nya kompetenta medarbetare under året som drivs av att skapa framgångsrika affärer för sina kunder.

”Vi är mycket glada att knyta en så kunnig och positiv medarbetare likt Gustav till oss! Han förstärker vårt team för att fortsatt möta marknadens efterfrågan på högkvalitativ fastighetsrådgivning inom bostäder, samhällsfastigheter, byggrätter och logistik”, säger Claes Virgin, Managing Partner på Angermann.

”Det känns jätteroligt att få ansluta till teamet på Angermann igen. Jag ser mycket fram emot hösten och bistå våra uppdragsgivare med högkvalitativ fastighetsrådgivning”, säger Gustav Lundström, Associate på Angermann.

 

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Gustav Lundström,
Associate
+46 702 78 94 71
gustav@angermann.se

Dela detta vidare