Nyhet

Angermann satsar på finansiering

Angermann utökar sitt kunderbjudande genom etableringen av det nya affärsområdet Finansiering. Därmed förstärks teamet med Fredrik Edner som Partner och ansvarig för satsningen. Genom vårt omfattande nätverk av finansiärer, samt struktureringsexpertis, kommer vi kunna vägleda våra kunder i en finansmarknad med flertalet finansieringsalternativ.

Fredrik besitter en betydande erfarenhet inom företagsrådgivning och finansiering, med tidigare befattningar på ledande institutioner som Credit Suisse, Barclays, Royal Bank of Scotland och Arctic Securities. Efter att ha verkat i både New York och London återvände han år 2007 till Stockholm, med ökat fokus på finansiering inom den svenska fastighetssektorn.

Angermann, som oberoende rådgivare, kan nu hjälpa sina kunder att optimera sin kapitalstruktur och diversifiera sin finansiering. Vårt nya erbjudande inkluderar upphandling av finansiering och finansiella derivat, förhandling av villkor, kapitalmarknadsrådgivning och kapitalanskaffning.

”Vi är mycket glada över att välkomna Fredrik Edner ombord, en person som vi känner väl och har stort förtroende för. Fredrik kompletterar teamet med sin långa erfarenhet och djupa kompetens inom finansiering”, säger Claes Virgin, Managing Partner på Angermann. ” Vi har funderat i den här riktningen under en tid och med tanke på de möjligheter och utmaningar som råder i dagens marknad, känner vi nu att timingen är rätt.”

“Alltmer avancerade kapitalmarknader skapar möjligheter för fastighetsmarknadens aktörer att dra nytta av innovativa lösningar. Angermanns djupgående specialisering inom fastigheter, tillsammans med omfattande erfarenhet inom finansiering och kapitalmarknader, utgör ett betydelsefullt erbjudande som förstärker Angermanns position som en mycket relevant samarbetspartner för våra kunder”, konstaterar Fredrik Edner.

Intresserad av att veta mer?

Kontakta Fredrik Edner,
Partner
+46 733 92 79 75
fredrik@angermann.se

Dela detta vidare