Om oss

En oberoende aktör inom fastighetsrådgivning

Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare.

Kontakta oss

Om Angermann

Vad vi gör

Vi har två passioner;
Fastigheter och Affärer

Angermanns erfarna transaktionsteam erbjuder strategiska rådgivningstjänster inför och vid förvärv, samt vid försäljning av enskilda fastigheter och fastighetsbestånd. Inför varje uppdrag utreder vi noggrant vilken strategi som är mest fördelaktig för att maximera värdet för uppdragsgivaren.

Transaktioner

Angermann Group

Angermann Group grundades 1953 i Hamburg, Tyskland av Horst F. G. Angermann. Bolaget utvecklades snabbt och har under åren breddat sitt utbud av tjänster. I slutet av 1980-talet överlämnades bolaget till sonen Torsten Angermann som leder bolaget än idag. Angermann Group är ett holdingbolag som idag omfattar ett tiotal företag med huvudinriktning inom fastighetsrådgivning, M&A och finansrelaterade tjänster.

Värden enligt Angermann

”Värden som professionalism, oberoende och tillförlitlighet är av stor betydelse för vår företagsgrupp. Vi ser dem som grunden där nya idéer och affärsmodeller kan växa. Det ger våra anställda ramarna för att vara företagare i företaget och förvandla sina idéer till projekt med oss.”

Dr. Torsten Angermann

Vår Filosofi

Straight A all the way

Vi har alltid kundens bästa i fokus och strävar alltid efter att gå den där extra milen för att överträffa kundens förväntningar.

Vi ställer oss alltid frågan:
Varför vara B när du kan vara A?